Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutková krkovička s houbovou vůní

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku naklepeme, nařízneme, z obou stran osolíme, poprášíme mletým kmínem a vydatně posypeme houbovým práškem, který do masa vtlačíme. Krok 2: Necháme chvíli uležet, poté poprášíme solamylem, také do masa rukou vtlačíme a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Krok 3: Jako příloha brambory na všechny způsoby, já jsem tentokrát dělala brambory s pórkem a cizrnou.

Zveřejněno 12. 9. 2010

Poznámka autorky isindy

Houbový prášek si dělám sama http://www.toprecepty.cz/recept/13766-houbovy-pras..., neobsahuje žádné koření, jde jen o nadrcené usušené houby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOgp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOgp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

baru, to jsem moc ráda, že jste zkusili a chutnalo :yes: a fotečka je parádní, děkuji ;-)

Ivusko, udelano - snedeno - pochvaleno. Takze co rici jineho nez, ze mas ode me 10. bodika a dovoluji si pridat fotku.

Jojo,zítra mi začíná jiný jídelní režim,takže toto budu moc ochutnat jen jedním soustem:-(ale ukládám i tak a posílám bodíka;-)

Isahu, taky používám houbové koření, akorát že víc hlívovoústřičný prášek, taky si ho dělám doma, teda i to houbový. Dobrý masíko(dnes jsem krkovici grilovala;-)) Máš 7.bod:yes:

Houbové koření používám podobně také a proto i bodík už letí:yes:+4

receptík moc pěkný;-)zrovna jsem ten prášek chválila na SK Topkách,teď ho tam dala Ibi,nějak mi ušlo,že už tady je od Ivi.Dobrý nápad;-):yes:+1

Ivčo je to lákavé.Mňam.:-p

Ivči, moc hezké a voňavé po houbách ráda pochválím:yes:

Tématické fráze:
krkovička na kmíně, minutková houbová omáčka, krkovice s česnekem a houbami, minutkova krkovice, krkovička s houbovou směsí, jídelní recepty, minutkova houbova omacka recept, krkovičkajako minutka recept, minutkové jídlo z krkovičky, minutkova krkovicka, krkovička na houbách, minutková krkovicka s ho obou omackou, minutky z masa a houbami, krkovice s houbovou naplni, houbova rolada z krkovičky, minutková jídla krkovička, minutková krkovice s houbami, jidlo z krkovičky, jídelní recepty houbovy, krkovicka s kosti s houbami recept

Suroviny:
krkovička bez kosti, sůl, kmín mletý, prášek houbový, solamyl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu