Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 613 kJ / 4 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 258,35 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 444,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Moje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 2 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 41 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
ovocny dortik,
recepty na řezy na plech nebo dorty recepty,
ovocný plech,
dorty na plechy,
dorty na plech,
menší dortik ovocný,
jakou použít mouku na piškotové těsto,
rychlý dortík na plech,
ovocny kolac na plech,
jaký sirup do kiwi řezu,
kiwi dortik na plech,
placka s kiwi a zelatinou,
zele dorty na plech
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
máslo,
cukr,
rum,
ovoce,
pudink,
šťáva z kompotu,
cukr
Komentáře (16)
U nás sa do krémov takých koláčov a zákuskov používa vždy Zlatý klas, nie puding.
Jen, prosím, o doplnění teploty, při které se těsto peče, děkuji