Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Moje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 11 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 23 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kyprý čokoládový koláč,
ja se skladuje kvasek na chleba,
mílčín
Suroviny:
voda,
ocet,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná jemná,
krupice dětská,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
droždí
Komentáře (12)
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
Pěkný receptík a před kamarádkou smekám