Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 19 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 18 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh recept,
jak dlouho se pece pstruh,
ryba na tymiánu,
recepty pstruh,
recept pstruh,
jak dlouho péct rybu,
pečení pstruha,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh v troubě,
pstruh na timiánu,
jak dlouho péct pstruha v troubě,
jak péct pstruha,
pečený pstruh recept,
pstruh s tymiánem,
jak dlouho peceme pstruha,
pstruh,
pstruh na másle tymián,
ryba tymian
Suroviny:
pstruh,
česnek,
tymián,
citron,
mouka hladká,
máslo,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (15)
Jinak samozřejmě voňavému receptu
Jednou dělala bramborovou kaši s kurkumou, také podle zdejšího receptu (autorku si rychle nevybavím...) a byla fantastická...