Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 7,86 g |
Sůl | 18,90 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Moje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 38 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 44 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží játra,
pečená játra,
drůbeží játra recepty,
pečená drůbeží játra,
pečená drůbeží játra,
drůbeží játra recept,
pečené játra,
recepty drůbeží játra,
recepty z drůbežích jater,
recept na drůbeží játra,
pečená kachní játra,
recepty na drubezi jatra,
pečená drůbeží kuřecí játra,
recept jatra,
pečená játra recept,
jatra pecena,
drubezi jatra pecena,
recept drůbeží játra,
pečená kuřecí játra,
játra recepty
Suroviny:
játra drůbeží,
koření grilovací,
strouhanka,
játra
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Játra jsou výborná a měkoučká. Super.
Z kila jater se to vejde tak akorát na klasický plech. Použito 1a1/2 sáčku koření.
Po 10´ bylo játro hotové a jako máslo
Podával jsem s br. kaší a že aby absence oleje v rcp byla vyrovnána jiným tukem, tak s touto: http://www.toprecepty.cz/recept/41845-bramborova-k...
ale po ochutnání byly jatýrka více slaná. Příště, až je budu dělat, pouze je grilovacím kořením popráším. Paleček si určitě zaslouží.
Kdybych mohla, tak dám tisíc bodů... tak aspoň ten jeden
tož nevím......
+ 7 P.S. Jen se dovolím zeptat na původ jater. My jsme je nedávno koupili v Kauflandu a zásilka byla z Argentiny.
pozrite aj k Mirke, tiež ho má v záhrade... http://www.toprecepty.cz/album.php?id=799