Obalovaný gothaj
Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Moje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 4 hodinami
Tématické fráze:
gothaj v těstíčku,
obalovaný salám,
salám v těstíčku,
impost uherské hradiště,
smažený gothaj,
těstíčko na obalování,
maso impost,
obalovaný salám v těstíčku,
impost prodejny,
godhaj v těstíčku,
impost zlín,
gothajský salám v těstíčku,
impost,
salám gothaj,
těstíčko na obalování salámu,
salám v těstíčku recept,
godhaj,
impost maso,
gothaj salám,
obalovany godhaj
Suroviny:
salám gothaj,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (26)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...
Ale jinak jsem normální a také normálně papám...
a kazda skusenost dobra...ja napr. som v zivote nejedla obalovanu salamu....akurat lansmit....