Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,07 g |
Tuky | 133,96 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Moje poznámka
Salát - vzpomínka na Itálii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr8w
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
čočka recept itálie,
typický italský moučník,
itálie saláty,
italské saláty,
italské recepty saláty,
caprese v itálii,
recept na dietní itálii,
italský speck,
úprava italského salátu,
zeleninový salát itálie,
salát italie,
recepty itálie salaty,
recepty itálie,
saláty v itálii,
saláty recepty,
typicke italsky salat,
oblozeny talir v itálie,
itálie salát,
salat z italie,
obložený talíř itálie
Suroviny:
salát,
rajče,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
speck italský,
sýr parmazán strouhaný,
olej olivový
Komentáře (20)
Ale salátek vypadá opravdu dobře
Aničko - proč hloupé - taky jsem tam ten odkaz mohla dát rovnou - je to specilální trvanlivá úprava vepřového masa - mrkni na link - http://www.italskyspek.cz/
+