Obalovaný gothaj
Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Moje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
gothaj v těstíčku,
obalovaný salám,
salám v těstíčku,
impost uherské hradiště,
smažený gothaj,
těstíčko na obalování,
maso impost,
obalovaný salám v těstíčku,
impost prodejny,
godhaj v těstíčku,
impost zlín,
gothajský salám v těstíčku,
impost,
salám gothaj,
těstíčko na obalování salámu,
salám v těstíčku recept,
godhaj,
impost maso,
gothaj salám,
obalovany godhaj
Suroviny:
salám gothaj,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (29)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...
Ale jinak jsem normální a také normálně papám...
a kazda skusenost dobra...ja napr. som v zivote nejedla obalovanu salamu....akurat lansmit....