Pečená dýně s bramborami na tymiánu
Výborná podzimní příloha k masu nebo samostatný lehký pokrm skvěle oživí váš jídelníček. Příprava pečené dýně s bramborami je snadná a chuť lahodná. Tymián se skvěle hodí k bramborám i k dýni.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená dýně s bramborami na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQ2o
Moje poznámka
Pečená dýně s bramborami na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQ2o
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 7 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 10 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 20 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 24 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 1 hodinou
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 5 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hokkaido dýně recepty,
pečená dýně,
pecena dyne s bramborami,
recepty dýně,
pečená dýně s brambory,
dýně hokkaido recepty,
pečená dýně s bramborem,
polévka z pečené dýně hokaido,
pečena dyne hokaido s bramborami,
dýně recepty,
pečená dýně hokkaido,
dyne hokkaido,
pečená dýně hokaido polévka,
polevka z pecene dyne,
recepty z dýně hokaido,
dýně hokkaido-recepty,
dyne hokkaido recept,
peceni dyne,
tymián foto,
recepty z dýně hokkaido
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
olej olivový,
tymián,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (21)
dýně nosila a naučila nás z nich vařit zelí.Bylo výtečné ještě si pamatuji jeho chuť,bylo dobré i s chlebem.Malá Liberec...........
Mám radost, že vám chutnalo a moc děkuju za fotečku
Elizo -
Maris, ty to máš na tom talíři tak nádherně naaranžované a perfektně barevně prokomponované.