Sněhový komisárek
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu je krásně nadýchaný.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 67,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,55 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Moje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 13 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 16 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 31 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 44 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
chléb komisárek,
chleba komisárek,
šunka v receptech,
jidlo komisarek,
snéhový chlebíček,
snehovy hrbet,
francouzská česnečka s čepicí,
proč citron do sněhového bílku,
recepty z 21.11.2015
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
vejce,
vejce,
olej,
mouka hrubá,
sůl,
pepř mletý,
citron,
petrželka
Komentáře (20)
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.
Ale tohle je luxus
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?