Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 402 kJ / 2 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 70,95 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 389,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Pak těsto znovu propracujeme a vytvoříme bagety (nebo rohlíky), které před vložením do trouby znovu necháme nakynout.
Krok 2: Potřeme vejcem, popř. posypeme semínky a lehce několikrát nařízneme. Upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Moje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 6 hodinami
Tématické fráze:
plech na bagety,
bageta recept,
bagety recept,
dresing na bagetu,
dalamánky recept,
dresing do bagety,
dalamánkové těsto,
tvarování baget,
dresing do baget,
recept na bagety,
dresing do baget recept,
recept na bagetu,
bagetový dresink,
bagetový dresing,
dobrá bageta,
dobrá bageta,
dalamánek,
bagety recepty,
těsto na bagety,
recept na dobre bagety
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (47)
Opravdu pečivo potírám jen rozšlehaným vejcem, popř.zředěným asi lžící vody, ničím jiným....a peču ho zpočátku hodně prudce (vkládám do trouby vyhřáté na 200°C), jestli to nebude tím.
Spíš se vždycky musím snažit, abych to neměla až moc tmavé