Postup přípravy
Krok 1: Recept mám od mojí skvělé potencionální tchýně. Jsou to v podstatě holandské řízky, akorát že v Přerově si je ještě vylepšují petrželkou.
Krok 2: Já jsem na ně použila směs hovězího a vepřového mletého masa, smíchala ho s nasekanou petrželkou a tou jsem opravdu nešetřila. Klidně bych si to dokázala představit i s libečkem, ten je aromatičtější a mohla by to být zajímavá obměna. Sýr jsem použila eidam 45-ti procentní.
Krok 3: Nahrubo jsem ho nastrouhala a přidala ke směsi. Maso jsem už jen osolila a tvarovala z něho řízečky.
Krok 4: Ty jsem obalila klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a usmažila na pánvi s olejem pěkně dozlatova.
Zveřejněno 8. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přerovské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mnz
Moje poznámka
Přerovské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mnz
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
přerovský řízek,
přerovský řízek recept,
recept prerovsky rizek,
recept na prerovsky řízek,
prerovsky sekaný řízek,
soukenický sekaný řízek,
prerovsky rizek se syrem,
na prerovsky řízek recept,
skvelé řízky,
přerovský smažený řízek,
prerovsky rizek,
soukenický řízek,
rizky,
soukenický mletý řízek,
holandský řízek s petrželkou,
přerovským řizek,
recept na přerovský holandský řízek,
jak se dělá soukenický řízek,
rizek prerovsky,
recept na přerovský vepřový řízek
Suroviny:
maso mleté,
sýr tvrdý,
nať petrželová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (8)