Holandský řízek

solnickavkuchyni Kuchařka: solnickavkuchy…

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g vepřového a hovězího mletého masa
150 g sýru gouda
sůl
pepř
petrželka
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
přepuštěné máslo - "české ghíčko"
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso a nahrubo nastrouhaný sýr smícháme v míse. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

  2. Z masové směsi tvoříme placičky, které obalíme klasicky v trojobalu.

  3. Smažíme na rozpáleném ghíčku dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 125 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: holandský řízek holanske risky holandské řízky top recepty holandský řízek holandsky rizek recept holandský řízek s petrželkou holandsý řízek recept na holadský řízek recepty na holandský řízek klasicky holansky rizek recept na holanské mleté řízky holadský řizek holandsý řízek se sýrem holandsý řízek recept holandský řízek top recepty recept mleté maso holndsky rizek mlete řisky holandský řízek s goudou recept na holandské řízky

Zapomněl/a jsem heslo