Holandský řízek

solnickavkuchyni Kuchařka: solnickavkuchy…

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g vepřového a hovězího mletého masa
150 g sýru gouda
sůl
pepř
petrželka
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
přepuštěné máslo - "české ghíčko"
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso a nahrubo nastrouhaný sýr smícháme v míse. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

  2. Z masové směsi tvoříme placičky, které obalíme klasicky v trojobalu.

  3. Smažíme na rozpáleném ghíčku dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 125 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: holandský řízek top recepty holandský řízek holandské řízky holanske risky holandsky rizek recept holandský řízek s petrželkou recepty na holandský řízek holandsý řízek risky z mletého masa holadský řizek holandsý řízek se sýrem holandský řízek s goudou recept na holadský řízek klasicky holansky rizek recept na holanské mleté řízky holandsý řízek recept holandský řízek top recepty recept mleté maso holndsky rizek rizkyholandske

Zapomněl/a jsem heslo