Holandský řízek

solnickavkuchyni Kuchařka: solnickavkuchy…

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g vepřového a hovězího mletého masa
150 g sýru gouda
sůl
pepř
petrželka
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
přepuštěné máslo - "české ghíčko"
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso a nahrubo nastrouhaný sýr smícháme v míse. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

  2. Z masové směsi tvoříme placičky, které obalíme klasicky v trojobalu.

  3. Smažíme na rozpáleném ghíčku dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 126 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: holandský řízek top recepty holandský řízek holandsý řízek holandské řízky holandský řízek s petrželkou holanske risky holandsky rizek recept holandsky rizky recepty na holandský řízek holandsky rizek recepty holandský řízek s goudou risky z mletého masa holadský řizek holandsý řízek se sýrem holandsy řízky holandsé řízky řisky ze syrem mlete řisky recept na holadský řízek klasicky holansky rizek

Zapomněl/a jsem heslo