Holandský řízek

Suroviny

500 g vepřového a hovězího mletého masa
150 g sýru gouda
sůl
pepř
petrželka
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
přepuštěné máslo - "české ghíčko"

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso a nahrubo nastrouhaný sýr smícháme v míse. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

  2. Z masové směsi tvoříme placičky, které obalíme klasicky v trojobalu.

  3. Smažíme na rozpáleném ghíčku dozlatova.

Komentáře k receptu Holandský řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: holandský řízek top recepty holandský řízek holandsý řízek holandské řízky holandsky rizek recept holandský řízek s petrželkou top recepty na holandský řízek holanske risky holandský řízek top recepty holandsky rizky holandský řízek s goudou recepty na holandský řízek holandsky rizek recepty risky z mletého masa holadský řizek holandsý řízek se sýrem top recept holandský řízek holandský řízek top recept holadský řízek recepty holandský řízek bez trojobalu