Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,05 g |
Tuky | 33,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve jsem si játra umyla.
Krok 2: Nakrájela jsem velké kousky na menší a dala je do kastrolu, kde jsem je osmahla na másle s cibulí.
Krok 3: Přidala jsem zbytek koření, drcený česnek a podlila černým pivem.
Krok 4: Mezitím jsem připravila Hrašku na zahuštění, kterou jsem rozmíchala ve studené vodě a posléze pomalu přilévala do jater.
Krok 5: Játra i s Hraškou jsem pořádně promíchala a nechala ještě cca 20 minut dusit za občasného promíchání.
Krok 6: Podávám buď s rýží nebo knedlíkem - zvolit můžete i bezlepkový knedlík, bramborový knedlík, knedlík z kukuřičné mouky a jiné varianty bezlepkových příloh.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Moje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 8 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 32 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Tématické fráze:
játrová omáčka,
játrová omáčka recept,
recepty na omacky,
pivni omacka,
hraška na zahuštění,
top recepty s hraskou,
jak zahustit omecku hraskou,
recept na játrovou omáčku,
čím zahustit játrovou omáčku,
jak zahustit špenát hraškou,
pivní omáčka recept,
jatrova omačka,
omáčka s vepřovýmí játry,
játrová omáčka s rýží,
zahuštění játrové omáčky,
omacka z kurecich jater,
vaříme s hraškou,
játrová omáčka z hraškem a kukuřici,
jatrova omačka z kukurici a hraskem
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
pivo černé,
pepř,
sůl himalájská,
kmín celý,
tymián,
hraška,
česnek,
máslo,
voda
Komentáře (3)