Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní játrová omáčka s Hraškou

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2016 07:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 003 kJ / 718 kcal
Bílkoviny85,05 g
Tuky33,37 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy18,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hraška na zahuštění je zdravější verze, oproti použití mouky, je třeba, aby se ale povařila déle (stačí rozmíchat ve vodě a povařit s pokrmem). Slyšela jsem, že lidé játra jen zapráší moukou a odstaví, Hrašku musíte povařit. Obsahuje totiž hrách, čím déle jej vaříme, tím má lepší stravitelnost (dále pak obsahuje kukuřici, rýži a jáhly).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

9. 1. 2016 13:10

Hraška chybí v surovinách ;-)

magdalenka magdalenka

9. 1. 2016 11:20

Aj múku po zaprášení, alebo zasmažení treba dlho povariť, aby stratila múčnu chuť 15-20 minút.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka recept recepty na omacky pivni omacka hraška na zahuštění top recepty s hraskou jak zahustit omecku hraskou recept na játrovou omáčku čím zahustit játrovou omáčku jak zahustit špenát hraškou pivní omáčka recept jatrova omačka omáčka s vepřovýmí játry játrová omáčka s rýží zahuštění játrové omáčky omacka z kurecich jater vaříme s hraškou játrová omáčka z hraškem a kukuřici jatrova omačka z kukurici a hraskem

Suroviny: játra kuřecí, cibule, pivo černé, pepř, sůl himalájská, kmín celý, tymián, hraška, česnek, máslo, voda

TopRecepty.cz

Pivní játrová omáčka s Hraškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Q0K