Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hradecká pomazánka

Pomazánek není nikdy dost, zejména těch tvarohových. Získaly si nás svěží chutí, která je vyhledávaná v horkých letních dnech. K přípravě hradecké pomazánky budete kromě tvarohu potřebovat i cibuli, kyselé okurky a šunku.

Hodnocení receptu je 4,8 (49×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 865 kJ /
446 kcal
Bílkoviny36,13 g
Tuky22,47 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 52 mg
Sodík 421 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy23,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, opláchneme a nakrájíme ji co nejjemněji. Kyselé okurky nakrájíme na drobné kostičky. Šunku nebo salám nasekáme na tenké proužky. Krok 2: Cibuli, okurky a šunku nebo salám nasypeme do misky, přidáme tvaroh, pomazánkové máslo, majonézu a hořčici. Vše důkladně prošleháme, nejlépe to jde mixérem. Krok 3: Hotovou pomazánku dochutíme solí a pepřem.
Podáváme na čerstvém chlebu.

TIP: Nejoblíbenější tvarohové pomazánky

Zveřejněno 20. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hradecká pomazánka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Eq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hradecká pomazánka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Eq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Výborná, budeme dělat častěji. :yes:;-)

Na některých foto je pomazánka růžová, nebo se mi to jen zdá?

Super mňaka :-)

Je výborná, dost často si ji děláme:-p:-p:yes::yes::yes:

Je dobrá i s přidáním vajíčka uvařeného natvrdo.

výborná pomazánka :yes:<3:-8

Jarmila Pisečná 7. 2. 2016 15:38
Pomázanka je velice dobrá....doporučuji:-D

pomazánka nemá chybu - vynikající:yes::-):-p

pomazánka nemá chybu - vynikající:yes::-):-p

:yes:vynikající

martánek :))) 30. 12. 2011 21:46
Moc dobrá pomazánka všem moc chutnala ;-);-);-) :yes::yes::yes:

Tak tohle si musím napsar.tyto suroviny my můžeme.Fotečký moc hezké.Musí být výborná

já děkuji za krásné fotky :-)

děkuji za recept na dobrou pomazánku, právě jsem dodělala a posílám bodík a pár obrázků :-K

Tématické fráze:
recept na hradeckou pomazánku, hradeckapomazanka, jak se dela hradecka pomazanka, hradecká tvarohová pomazánka, hradeká pomazánka, hreadecka pomazanka, top recepty pomazánky, okurková pomazánka, pomazánka z tvarohu hradecka, moc dobrá pomazanka, tvarohová pomazánka hradecká, recept pomazánky, hradechá pomazánka, hradechá pomazánka, headecká pomazánka, moc dobré pomazánky, výborná vaječná pomazánka, výborná vaječná pomazánka, hradecká pomazánka z tvarohu, pomazánky recepty

Suroviny:
tvaroh, pomazánkové máslo, hořčice, cibule, majonéza, okurky sterilované, šunka, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu