Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,75 g |
Tuky | 39,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme smetanu s hořčicí a harissou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin.
Krok 4: Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme asi 6-8 minut. Záleží na velikosti kousků. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Moje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 2 hodinami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 3 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 4 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky recept,
vepřové kostky,
recepty veprove kostky,
recept na vepřové kostky,
ohnive vepřove,
recept vepřové kostky,
ohnivé maso,
recepty na pečené vepřové plecko,
vepřové a harissa
Suroviny:
plec vepřová,
smetana ke šlehání,
hořčice dijonská,
harissa,
cukr,
sůl,
pepř,
pepř růžový,
olej
Komentáře (11)