Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,27 g |
Tuky | 74,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 8,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěný celer nahrubo postrouháme a zprudka ve woku na trošce oleje dozlatova orestujeme - mícháme, ať se nepřipálí.
Krok 2: Zasypeme rozdrobenou nebo nastrouhanou Nivou, zalijeme smetanou a provaříme. Není třeba solit, není třeba zahušťovat. Pokud byste chtěli jako omáčku, stačí přilít více smetany nebo mléka.
Krok 3: Hodí se k fazolkám, k bramborům, k nokům....
Zveřejněno 7. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Moje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 6 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 5 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 5 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 5 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 6 hodinami
Jablkový perník
collins před 7 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 9 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 10 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
celero s,
celero
Suroviny:
celer,
olej,
gorgonzola,
smetana 12%
Komentáře (7)