Hajzlíci
Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Moje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 46 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty - top 10 recepty.cz,
slovensky kmín,
salámová krasavice,
jak se řekne slovensky kmín,
top recepty,
rychlá večeře,
co je rasce,
jak se rekne slovensky řízek,
toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci,
jak se slovensky řekne kmín,
co kdyz zbyly smazene rizky,
jak se řekne slovensky hořčice,
hajzlici v těstíčku,
galerie prdu,
slovensky rasca,
opekánky recept,
co se zbytkem trojobalu,
opekanky,
co se zbytkem troj obalu,
parky v trojobalu
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
salám
Komentáře (58)
čítajúc Váš recept ma napadlo, či nie sme vzdialená rodina, ja som Rendová, prezívkou rendovka. Manželova rodina pochádzala od Uničova, jeho rodičia už od 1. republiky žili v Bratislave.
hralka:
Na rozdíl od receptu je název originální
No, hlavně že vám i tak chutná, že
Také dělávám,když neodhadnu počet vajec na obalovku