Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 89 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Moje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
salat s polničkem,
kuřecí maso s polníčkem,
jak dlouho dělat kuřecí steak,
salat ke steaku,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky podle zdeňka,
jak dlouho delat kureci steak na panvi,
kureci steak pohlreich,
salát k steaku,
kuřecí steak recept,
jak dlouho dělat kuřecí prso,
steak podle pohlreicha,
salát s polníčkem a kuřecím masem,
kuřecí prsa na kameni,
jak dlouho dělat steak,
kureci. salát pohlreich,
kureci steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak se salátem,
kuřecí steaky pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
harissa,
máslo,
olej,
pepř,
brambory,
kmín celý,
sůl,
sůl,
ocet,
cukr,
pepř,
voda,
cibulka jarní,
rajče,
polníček
Komentáře (20)
Tomu, že pan Pohlreich solí kuřecí prsa takhle dlouho před tepelnou úpravou, tedy nevěřím a chci důkaz
Každý má přeci právo napsat svůj názor nebo jak by to dělal on.