Žralok na citronovém pepři se salátem

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 20 1 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

žralok
sůl
pepř citronový
citron
olej
máslo
brambory
kmín
sálat
olivový olej
rajčata
jarní cibule
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žraloka omyjeme, osolíme, opepříme a polijeme šťávou z citronu. Rozpálíme pánev, přilijeme olej, dáme kousek másla a smažíme asi tak 5 minut z každé strany.

  2. Salát omyjeme, nakrájíme rajčata, osolíme, opepříme a polijeme olivovým olejem.

  3. Brambory jsem uvařil v osolené vodě s kmínem. Jak byly měkké, zcedil jsem je, přidal jarní cibuli, máslo a rozšťouchal.

Poznámka

Ahoj zlatíčka, přeji vám dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Žralok na citronovém pepři se salátem

Tématické fráze: recept žralok steak ze žraloka na zeleném pepři příprava žraloka recept treska na citronovém pepři rybí file na citronovém pepři