Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 89 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Moje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 29 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 33 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
salat s polničkem,
kuřecí maso s polníčkem,
jak dlouho dělat kuřecí steak,
salat ke steaku,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky podle zdeňka,
jak dlouho delat kureci steak na panvi,
kureci steak pohlreich,
salát k steaku,
kuřecí steak recept,
jak dlouho dělat kuřecí prso,
steak podle pohlreicha,
salát s polníčkem a kuřecím masem,
kuřecí prsa na kameni,
jak dlouho dělat steak,
kureci. salát pohlreich,
kureci steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak se salátem,
kuřecí steaky pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
harissa,
máslo,
olej,
pepř,
brambory,
kmín celý,
sůl,
sůl,
ocet,
cukr,
pepř,
voda,
cibulka jarní,
rajče,
polníček
Komentáře (19)
Tomu, že pan Pohlreich solí kuřecí prsa takhle dlouho před tepelnou úpravou, tedy nevěřím a chci důkaz
Každý má přeci právo napsat svůj názor nebo jak by to dělal on.