Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 677 kJ / 1 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,08 g |
| Tuky | 53,99 g |
| Vláknina | 37,51 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 3,59 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 117,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Moje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vařená majonéza
SenBri před 51 sekundami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 6 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 22 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 25 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 28 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 31 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Tématické fráze:
presnidavkova polevka,
přesnídávkové polévky,
trampská kuchařka,
trempská kuchařka,
trampská kuchařka recepty,
trampské cigáro v receptech,
vaněk fazolová polévka
Suroviny:
vývar uzený,
voda,
trampské cigáro,
kapusta růžičková,
brambory,
mrkev,
bobkový list,
majoránka sušená,
česnek granulovaný,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)
Ale ještě k tomu česneku: Také už jsem ho nemohla chroustat jako dříve. Začal mi vadit mi i při potření placek, topinek, atd., dokud jsem neobjevila v knize pana Romana Vaňka radu k nezaplacení: stroužek se podélně (nejlépe naplocho) rozřízne, vyjme se vnitřní klíček a je vyhráno. Teď už mě žaludek po česneku nebolí a mohu ho dokonce i přikusovat. Třeba by to té Tvé paní sousedce pomohlo jako mně.
Také raději používám čerstvý česnek,ale vařila jsem i pro sousedku a té nedělá dobře.Tak jsem do surovin napsala ten,který jsem použila
Ale jak píšeš,je to maličkost,která se dá vždy podle potřeby upravit