Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 677 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,08 g |
Tuky | 53,99 g |
Vláknina | 37,51 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 117,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Moje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Nejnovější recepty
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 13 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 3 minutami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 8 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 2 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 7 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 15 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 16 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 17 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 18 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 19 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 20 hodinami
Tématické fráze:
presnidavkova polevka,
přesnídávkové polévky,
trampská kuchařka,
trempská kuchařka,
trampská kuchařka recepty,
trampské cigáro v receptech,
vaněk fazolová polévka
Suroviny:
vývar uzený,
voda,
trampské cigáro,
kapusta růžičková,
brambory,
mrkev,
bobkový list,
majoránka sušená,
česnek granulovaný,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)
Ale ještě k tomu česneku: Také už jsem ho nemohla chroustat jako dříve. Začal mi vadit mi i při potření placek, topinek, atd., dokud jsem neobjevila v knize pana Romana Vaňka radu k nezaplacení: stroužek se podélně (nejlépe naplocho) rozřízne, vyjme se vnitřní klíček a je vyhráno. Teď už mě žaludek po česneku nebolí a mohu ho dokonce i přikusovat. Třeba by to té Tvé paní sousedce pomohlo jako mně.
Také raději používám čerstvý česnek,ale vařila jsem i pro sousedku a té nedělá dobře.Tak jsem do surovin napsala ten,který jsem použila
Ale jak píšeš,je to maličkost,která se dá vždy podle potřeby upravit