Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 922 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěný košťál a mrkev povaříme ve vodě (ideálně na páře) cca 10 minut do změknutí. Rozmačkáme, nebo rozmixujeme, přidáme tuňáka, vmícháme sýr.
Krok 2: Je na nás, zda rozmixujeme, nebo jen promícháme. Zakápneme citronem a okořeníme dle chuti. Necháme uležet a mažeme na pečivo.
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Košťálovo-mrkvová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjX0
Moje poznámka
Košťálovo-mrkvová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjX0
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
sýr goldessa,
mrkvová pomazánka se žervé,
goldessa pomazánka lidl,
mrkvova pomazanka z zerve,
goldessa sýr z lidlu,
mrkvová pomazánka s žervé,
goldessa lidl,
mrkvová pomazánka ze žervé,
mrkvová pomazánka ze žervé,
mrkvova omazanka zerve
Suroviny:
brokolice,
mrkev,
tuňák,
pomazánka,
šťáva citronová,
pepř čtyř barev,
sůl
Komentáře (6)