Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 50 minutami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 7 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 38 minutami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 40 minutami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 52 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.