Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 641 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,31 g |
Tuky | 76,38 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 25,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Moje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 6 minutami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 34 minutami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 39 minutami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 49 minutami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 1 hodinou
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 2 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 3 hodinami
Cuketová pomazánka na topinky
esso před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta recept,
recepty z kapusty,
kapusta s hlivou,
dušená kapusta s hlívou a dýní,
recept kapusta,
dušená kapusta,
zapecena kapusta s hlivou,
kapusta s hlívou recept,
jak orestujeme kapusty,
recepty s hlívou,
zadělávaná kapusta,
recepty s kapustou,
kapsta s hlívou,
kapuata s hlívou,
hliva kapusta,
kapusta anglicky,
kapusta na slanine,
dusena kapusta hliva
Suroviny:
kapusta,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)