Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 88,44 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 39,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s pestem balená ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GV03
Moje poznámka
Kuřecí stehna s pestem balená ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GV03
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 13 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 2 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 3 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 5 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 5 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 5 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 7 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna s bazalkovým pestem,
kuřecí stehna recepty,
kuřecí kousky s pestem a anglickou slaninou,
kuřecí balené ve slanině,
kureci horni stehno v anglicke slanině,
kuřecí horní stehna,
recepty na kuřecí stehna,
co s kuřecíma horníma stehnama,
kuřeci s pestem
Suroviny:
slanina anglická,
pesto bazalkové,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
brambory,
rajče cherry
Komentáře (3)