Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,75 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 54,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná červená řepa z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ylx
Moje poznámka
Marinovaná červená řepa z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ylx
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 25 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
priprava cervene repy,
marinovana cervena repa,
červená řepa příprava,
marinovana řepa,
nejlepsi recept z řepy,
pečená řepa v troubě,
gratinovaná červená řepa,
marinovaná pečená řepa,
marinadovana opecena cervena repa,
sušení červené řepy v troubě,
marinovaná pečená červená řepa,
marinovana repa recept,
pečená marinovaná červená řepa,
marinovana pecena cervena repa,
jak pect repu v troubě,
červená řepa pečená v troubě,
opečená červená řepa nejlepší recepty,
sušení repy v troube,
štáva z červené řepy a zázvorem-recept,
recepty na přípravu červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
česnek sušený,
zázvor sušený,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (7)