Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 923 kJ / 5 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,46 g |
| Tuky | 264,34 g |
| Vláknina | 17,14 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 661,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Moje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 22 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 36 minutami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
pudinkový koláč,
pečení croissantů,
zakusok s croasantov,
croissanty zalité v pudingu,
řezy z croissantu,
croasantovy zakusok,
buchta s croasantem,
pudinkový koláč s croissantem,
pudinkovy kolac s croasantem,
croissant s pudinkem,
kolac, buchta rec,
crossant hrnkové,
pudinková buchta s croisanty,
croissantový kolac,
koláč s croasantem,
pudingovy kolac s croissantom,
kolač sušenky a puding,
pudingovy s crosantem,
řezy s croissantem,
buchta s crosantem
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (27)
Tradičně plno řečí, jak kdo upeče, vyzkouší, upeče, vyzkouší, akorát jsou tam dvě vedle sebe co vyzkouší
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
Tak ten svůj smáznu, je zbytečné, aby tady byly dva stejné recepty.