Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,03 g |
Tuky | 8,68 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 39,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme rýži podle svého osvědčeného návodu. Cibulku pokrájíme nadrobno. Na rozehřátém oleji na pánvi orestujeme cibulku.
Krok 2: Na cibulku vsypeme zmraženou kukuřici a okapané červené fazole a krátce podusíme.
Krok 3: Masovou směs ochutíme špetkou uzené papriky, osolíme, opepříme a vše vmícháme k uvařené rýži. Podáváme se salátem.
Zveřejněno 30. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlé rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vEm
Moje poznámka
Letní rychlé rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vEm
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 3 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 20 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 2 minutami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 40 minutami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Fitulka před 1 hodinou
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 3 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí rizoto z vepřového masa,
letní zeleninová rizota,
zavařené vepřové maso,
rychle letni receptx,
rychle letni recepty,
letní risoto
Suroviny:
maso,
rýže,
cibule,
sůl,
pepř,
kukuřice mražená,
fazole červené
Komentáře (6)