Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1200 min Doba přípravy: 1200 min

1200 min (1200 min příprava)

11. 2. 2011 14:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie25 120 kJ / 6 004 kcal
Bílkoviny727,96 g
Tuky320,68 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 3,63 g
Sůl7,00 g
Sacharidy48,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Hovězí polévka skoro lepší ako od babičky ? aj moja babicka keby zila by to potvrdila lebo mala zdravy sedliacky rozum a by videla ze tato kombinacia klasickeho vyvaru a cerstvych zdravych byliniek je nielen dobra ale aj zdrava.Len vtedy oni tie suroviny nemali .Takze Vietnamska klasika viac ako polievka narodne jedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

iva

28. 12. 2011 14:54

výborně!!! konečně recept na pho!!:yes::yes::yes:
a konečně zajímavá kuchyně:yes: :yes:

1974andrea 1974andrea

14. 12. 2011 09:15

Velmi pěkná polévečka:-p:yes:

rebeka rebeka

14. 12. 2011 00:19

prosím si jeden tanier tejto dobroty:-p;-):yes::yes::-)

Nonya

11. 2. 2011 21:49

Jenny to je ako s tym slivkovym povidlom co moja babka varila vzdy dva dni na kamnech.Teraz su na to tzv. "pomale hrnce, crock pot)
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.:yes:

Ivana Ch

11. 2. 2011 20:14

:yes::yes::-)):-)):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 2. 2011 18:25

:yes:

magdalenka magdalenka

11. 2. 2011 18:23

Nonya, som veľmi rada za tú (pre mňa) exotiku, čo sem s tebou prišla! Tvoje recepty a fotky sú jednoducho úžasné!

Daniella O. Daniella O.

11. 2. 2011 18:14

Tak ta musi byt :yes::yes::-p

Pajaska Pajaska

11. 2. 2011 17:23

Maris,nemám PH a už mne kolikrát napadlo,že bych si ho mohla pořídit.Díky za tip.;-):-K

Bibinka Bibinka

11. 2. 2011 17:11

Nonyo, tak tu nad tím bloumám a myslím si, že po těch 20 ti hodinách vaření by se mi ta polévka pěkně prodražila;-). Pokud chci mít silný vývar a topím v kamnech, nechám ho na nich, jak já říkám "válet" a to dost dlouho(zrobna tam válím koninu), ovšem na plynu, nebo elektrice bych to nedělala a nudle máme raději domácí.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík:yes:

maris maris

11. 2. 2011 17:00

Pajasko, s těmi kamny máš pravdu. Dnes je ideální na vývary PH ;-)
Polévka vypadá skvěle:yes::-p+

Pajaska Pajaska

11. 2. 2011 16:56

Musím říci,že vývar z hovězí oháńky je suprový.:yes:Tohle by mi ale stačilo k obědu samotné.Musí to být zdravé a moc dobré.:-p Vývar,čím déle se pomaličku vaří,tím je lepší.Ono to dlouhé vaření bylo dříve snadnější,protože se nevařilo na plynu či elektrice,ale na kamnech na dřevo.Topilo se stále a na kraji stál jeden hrnec,kde se vařil vývar celej den a druhej s bílou kávou.:-))To byly časy.Dokonce mi babička říkala,že kosti na hovězí vývar,lze použít znovu (ne vždy se vařilo tak dlouho,ale 3-4 hod určitě)a vývar je ještě lepší,protože ty pory v kostech se otevřou.Já to nikdy nezkusila,ani nevím proč.:-8

Jenny

11. 2. 2011 16:25

čtu dobře...??? 20 hodin vařit...??? no páni,tak to abych si vzala na dnešek noční...:-D:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho varit hovezi vyvar polévka pho hovězí recept dobrá hovězí polévka polévka phu polévka pho hovězí recepty spikove kosti phu polévka jak dlouho se vaří hovězí vývar jak dlouho vařit hovězí polévku hovězí kostky na mrkvi od babičky jak dlouho se vaří hovězí polévka jak ochutit hovězí vývar cim ochutit polevku phó recept hovězí polévka v ph hovězí polévka v ph polévka ph hovězí polévka jak vařit hovězí polévku hovezi pho recept

Suroviny: kost hovězí křížová, oháňka hovězí, cibule, zázvor, česnek, skořice celá, anýz, koriandr, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, maso hovězí, nať koriandrová, bazalka čerstvá, cibulka jarní, klíčky fazolové, limetka

TopRecepty.cz

Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XM1v