Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,01 g |
Tuky | 507,65 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 6,91 g |
Sůl | 17,23 g |
Sacharidy | 17,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Moje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
příprava vepřové panenky,
vepřova panenka top recepty,
vepřová panenka recepty,
veprova panenka,
vepřová panenka příprava,
top recepty na vepřovou panenku,
recept z veprove panenky,
jak připravit vepřovou panenku,
příprava panenky,
vepřová panenka recept,
veprova panenka ve vajicku,
jak upéct vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka se šlehačkou,
top recepty z panenky,
recept na přípravu panenky,
panenka priprava,
menu vepřová panenka,
recepty vepřova panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
máslo,
sýr hermelín,
smetana ke šlehání,
petrželka,
koření,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Žlučník nechám jiným
"Kapsy důkladně obalíme..."
Kolik máte těch kapes?
Pokud řežete PODÉLNĚ, tak bych napsal - panenku NAŘÍZNEME (nedořízneme) a mám jednu kapsu.
Pokud máte 2 kapsy, pak asi maso ROZŘÍZNETE NAPŘÍČ a pak naříznete
No, ještě můžete panenku naflákat na špalíky, a z těch potom nadělat kapes až až...
Tož, jak to děláte, he?