Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme na hrubém stuhadle, pokud mají hodně vody, necháme na cedníku odkapat.
Krok 2: Nastrouhané brambory dáme do mísy, přidáme vejce, propasírovaný česnek, sůl, pažitku, hladkou mouku, krevety a dobře promícháme.
Krok 3: V pánvi rozpálíme olej a bramboráčky smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 30. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Moje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 14 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 4 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 4 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 6 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 6 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 6 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety recepty,
recept bramboráčky,
recepty na krevety,
krevety v konzervě,
recept s krevetami,
krevety-recepty,
bramboracky varene ve vode,
recepty z krevet
Suroviny:
brambory,
krevety,
mouka hladká,
pažitka,
kmín celý,
vejce,
česnek,
sůl,
olej
Komentáře (5)
Spis bych uz varene krevety jeste jednou tepelne nezpracovavala, ony gumovati i cerstve, pokud je nevarite jen kratce.
Asi bych pouzila cerstve krevety a brambory zpracovala jen s nejakou cerstvou bylinkou, aby se chute nebily.