Babiččiny bifteky
Rychle připravené plátky masa se šťavnatou omáčkou jsou ideálním řešením pro všechny, kteří hledají chutnou a jednoduchou večeři. Během pár minut připravíte syté jídlo plné výrazných chutí, kterými potěšíte každého milovníka masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Moje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 4 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 18 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 minutami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 10 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 20 minutami
Plněné papriky
Vytvarnik před 27 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 51 minutami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 1 hodinou
Rybí pomazánka moje
Valis před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 2 hodinami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 4 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový biftek,
biftek z vepřového masa,
vepřové bifteky,
bifteky z vepřového masa,
vepřový biftek recept,
biftek,
vepřový plátek ala biftek,
recept na bifteky vepřové,
přírodní biftek,
bifteky,
vepřové biftečky,
biftek recept,
biftek z veproveho,
biftecky z vepřového masa,
recept na bifteky,
recepty vepřové bifteky,
recept na veprovy biftek,
bifteky recept,
veprovi biftek,
kuřecí biftek
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
olej
Komentáře (19)
Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace
Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
Jj, může...
Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso
Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.
ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam
Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.