Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Srnčí biftek s oblohou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 11. 2009 21:52

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha: opečené brambory, hranolky a zeleninová obloha s volským okem. Srnčí maso lze nahradit kvalitním hovězím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spider86

23. 3. 2015 14:20

To, že je zvěřina zdravější, než vepřové atd... je myšleno tak, že podíl tuku a bílkovin v mase je úplně jinde a tudíž i výživová hodnota, málokdo ví, že srnčí maso má daleko méně tuku, než třeba kuřecí, králík, krůta..maso je prakticky čistá bílkovina, ( divočina všeobecně obsahuje zlomky tuku, proti doma chovaným zvířatům) proto se říká, že je zdravější;-)..

Veronika.Hrozna

2. 3. 2015 20:30

Jdu to dát do koření ,moc cibule nedám jen pár kroužku.Doufám,že to do zítřku uleží dost.:-p Když to bude dobré fotečka tě nemine!

muchaco

28. 3. 2012 23:25

srnčí nelze v žádném případě nahradit hovězím masem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6

Pavlína

24. 1. 2012 00:13

musím souhlasit, dobře připravená zvěřina je delikatesa, nicméně názor že zvěřina je "zdravá" oproti vepřovému, hovězímu nebo jinému druhu masa které si koupíme v obchodě považuji za mylný. Stačí pouvažovat čím se ta zvěř v lese/ na poli živí?? když divočák žere kukuřici, myslíte že ta kukuřice nebyla chemicky ošetřená?? byla a ne 1 za tu dobu, než se sklidí. ;-) bohužel...

Jenny

8. 7. 2011 15:47

:yes::yes:

káča

16. 7. 2010 18:57

:-K:-):-D:-?:-!parada

Jenda1

29. 11. 2009 06:07

Zvěřinu mám rád. Pěkná klasika. :-!:-)):yes::yes::yes: +3

yanull

28. 11. 2009 23:17

Já z divočiny nemusím to, co má peří, výborné ale bylo, když jsem dělala kančí maso na červeném víně. A nebo myslivecký guláš, ten byl také hodně jedlý.:-p Zvěřina, když se dobře udělá, tak to je delikatesa, protože do ní nikdo necpe ty průmyslové krmné směsi s antibiotiky a růstovými hormony. No nic, nebudeme si kazit chutě, že? :-/

JanaDorazinova

28. 11. 2009 23:00

No, ještě ulovit toho srnce,:-D co? Já bych někdy moc chtěla vyzkoušet nějakou divočinu, zatím jsem měla jen zajíce a jelení guláš.:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bifteky ze zveriny kančí bifteky srnčí minutky jelení biftek minutky ze zvěřiny srnčí minutka bifteky z divočáka kančí biftek biftek z divočáka biftek ze zvěřiny jelení bifteky biftek ze srnčího srnci biftecky biftek z jelena zvěřinové bifteky biftek z divočiny bifteky ze srnčího minutka ze srnčího srnčí kýta minutka jelení minutka

Suroviny: kýta srnčí, cibule, olej, koření na divočinu

TopRecepty.cz

Srnčí biftek s oblohou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zvQ2