Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,76 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme.
Krok 3: Když se zatáhne, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Krok 4: Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky.
Krok 5: Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu.
Podáváme s rýží, chlebem...
Podáváme s rýží, chlebem...
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Moje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 36 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 3 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
katův šleh,
recepty z papiňáku,
katův šleh s rýží,
kotleta v papiňáku,
recepty papiňák,
recepty v papiňáku,
recept na katův šleh,
výborný katův šleh,
šleh z vepřové kýty,
vepřová kýta katův šleh,
katův šleh z vepřové kýty,
slech z veprove kyty,
katův šleh z kyty,
vepřová kýta v papináku,
sleh,
krkovice v papiňáku,
honza stejskal,
kyta v papinaku,
vepřové v papiňáku,
katův šleh z krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
okurky sterilované,
paprika sterilovaná,
feferonka,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
pasta chilli
Komentáře (6)
Dávám jenom malou cibuli (podle množství masa), ale hlavně česnek - ten z toho udělá to, co v restauraci nenajdete.
Chutná s čímkoliv, mne nejvíce s bílou rýží (kontrast ostré a neutrální).
Nedělám v papiňáku, jenom na pánvi a z vepřové svíčkové. Je to za několik minut.
Předtím marinuju ve všech možných "jedech".