Kulér
Kulér je nejrozšířenější potravinářské barvivo a je to vlastně karamel. Získává se karamelizací cukru, který se pak zalije horkou vodou. Jeho příprava je snadná, ale člověk při ní musí být velmi opatrný.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Moje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 57 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 20 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuler,
kulér recept,
co je kulér,
jak vyrobit kulér,
recept na kuler,
co je to kuler,
jak udělat kulér,
domácí kuler,
kuler na maso,
culer,
jak uvařit kulér,
smoothie recepty s alkoholem,
příprava kuléru,
karamelovy kuler,
cukr kulér,
kuler barvivo,
vyroba kuleru,
jak se dela kuler,
recept kulér,
jak si udelar kuler na maso
Komentáře (7)
No jo, no... a já bláha se domníval, že když se naše rodina živila už před 121 lety m.j. i kulérem, tak o něm cosi vím...