Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,58 g |
Tuky | 31,42 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 16,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Moje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 57 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
zapečené kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
kuřecí maso recepty,
kurecí maso,
závitky,
kuřecí závitky recept,
závitky z kuřecích prsou,
kuřecí závitky recepty,
drůbeží závitky,
kuřecí závitky zapečené,
zapékané kuřecí,
zapekané kuřecí prsa,
závitky kuřecí,
recept na kuřecí maso,
recept kuřecí maso,
zapeceny kureci zavitek,
kuřecí maso recept,
kuřecí závitek recept,
kuřecí závitky
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr hermelín,
slanina anglická,
paprika čerstvá červená,
cibule,
žampióny,
brokolice,
rajče,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření na steak
Komentáře (7)