Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,58 g |
Tuky | 31,42 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 16,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Moje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 7 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 7 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 10 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
zapečené kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
kuřecí maso recepty,
kurecí maso,
závitky,
kuřecí závitky recept,
závitky z kuřecích prsou,
kuřecí závitky recepty,
drůbeží závitky,
kuřecí závitky zapečené,
zapékané kuřecí,
zapekané kuřecí prsa,
závitky kuřecí,
recept na kuřecí maso,
recept kuřecí maso,
zapeceny kureci zavitek,
kuřecí maso recept,
kuřecí závitek recept,
kuřecí závitky
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr hermelín,
slanina anglická,
paprika čerstvá červená,
cibule,
žampióny,
brokolice,
rajče,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření na steak
Komentáře (6)