Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,44 g |
| Tuky | 44,72 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 458 mg |
| Sodík | 709 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Moje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 22 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 33 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 40 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
dušena hovězí kližka,
hovězí maso v papinaku,
hovězí kližka v papiňáku,
hovězí klizka dusena,
hovězí kližka recepty,
hovězí klizka,
jak dlouho vařit hovězí v papiňáku,
dusene hovezi,
kližka v papináku,
dušené hovězí v papiňáku,
hovězí karabáček,
dušená kližka,
hovězí kližka recept,
pomalu dušená hovězí kližka,
hovězí kližka vcelku v papiňáku,
hovězí karabáček recept,
prirodni hovezi,
hovězí karabáček recepty,
recepty z hovězí kližky,
pomalu dušená kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá