Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 337 kJ / 3 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,52 g |
Tuky | 154,48 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 409,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Moje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 11 minutami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 42 minutami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 8 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 11 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 13 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 14 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 14 hodinami
Tématické fráze:
roláda s ovocem,
roláda,
jak vyšlehat sníh,
rolady s ovocem,
roláda z vaječných bílků,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak nejlépe vyšlehat sníh,
jak správně udělat sníh,
jak správně udělat roládu,
jak spravně vyšlehat sníh,
jak spravne vyslehat smetanu,
jak vyslehat bilky s cukrem,
jak správně vyšlehat bílky,
těsto na roládu,
sníh z bílků,
roláda s ovocem recept,
jak správně vyšlehat šlehačka,
sněhová roláda s citronovým krémem,
jak nejlépe vyšlehat smetanu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
citron,
cukr krupice,
škrob kukuřičný,
smetana ke šlehání,
maliny
Komentáře (3)