Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,85 g |
Tuky | 10,75 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 405,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Moje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 33 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 41 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
babiččin bramborový chléb,
bramborový chleba z domácí pekárny,
babiccin chleb s bramborou,
bramborový bochník chleba,
babiččin bramborák,
pekarnomanie nejlepsi domaci chleba,
rozkvas v teple,
babiccin bramborovy chleba
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
brambory,
kmín celý,
sůl,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (6)
magdalenka: brambory drží chleba délé vláčným, i za to je mám ráda. Zároveň jsou to ale potvory zákeřné, protože kynoucí těsto řídne a musím s tím počítat už tehdy, když zadělávám. Něco za něco