Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Šumavský bochník

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2009 16:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 831 kJ / 2 589 kcal
Bílkoviny89,74 g
Tuky18,33 g
Vláknina33,06 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,38 g
Sacharidy500,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky své dcery.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 12. 2011 15:17

Blesik: no, to nevím, každopádně soli můžeš dát i víc.;-)

Blesik

6. 12. 2011 14:14

Ahojky, koupila jsem si prvně pekárnu a do 1. chleba dala lžičku a půl soli. Nebyl vůbec slaný, tak mne napadlo, jestli tou lžičkou nemysleli odměrku?

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2010 18:51

Zdenka1 tak to mám frakt radost:-):-K

Zdenka1

24. 2. 2010 18:21

Jani, to víš, že ano:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2010 16:00

: Zdenka1 a chutnal?

Zdenka1

24. 2. 2010 15:21

Jani, dovolila jsem si přidat fotku a posílám bodík.

jollka jollka

11. 6. 2009 08:13

Vypadá suprově ukládám do oblíbených,koukám jak se rychle učíš bez pečky už ani ránu vid?:-);-):-)):yes:

kedlubna kedlubna

10. 6. 2009 19:27

bodík ode mě !:yes:

Bibinka Bibinka

10. 6. 2009 19:07

Cháááá, ty jsi jako já, mě manžel zase nechává všechny patky, taky kůrky miluju a nechávám si je taky nakonec jako lahůdku- přesně jako Láďa:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2009 19:00

No, Bibi, abych ti pravdu řekla, zrovna tady u toho chleba, nevím, proč mne napadlo, udělat si jen těsto a upéct ho v troubě. Jakou by jako měl kůrku z trouby, protože už tahle, z pekárny je strašně skvělá. Láďa si ji vždycky nechává nakonec a já, když se otočil, jsem mu ji snědla!:-!:-)):-D:-))

Bibinka Bibinka

10. 6. 2009 18:50

Jani, klobouk dolů, ty už s tou pekárnou zacházíš, jak se svojí starou známou a čím dál lépe;-) tady vidíš o co přicházím bez pekárny, bééé,bééé;-( Ale bodíka ti dát prostě musím:yes:

Jikotka Jikotka

10. 6. 2009 18:40

Ten se ti opravdu povedl :-!:yes::yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2009 18:33

No, teď, když vychladnul, musím říct, že je opravdu moc dobrý:-p. Přítel si ukrojil takový kvádr:-D, že jsem nevěřila, že to může sníst a snědl, jako by se nechumelilo. Já jsem si dala půl toho krajíce s máslem a rajčátkem a fakt musím sama sebe pochválit:-D:-)), nebo, že by pekárnu?;-)

Patricie

10. 6. 2009 18:11

Hezej chlebík Jani a vyzkouším ho už proto, že je ze Šumavy jako já. Bodík je Tvůj:-))

Pejli Pejli

10. 6. 2009 16:28

vypadá na pohodu a svěží :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šumavsky chléb šumavský chleba šumavský chléb recept šumavský chleba recept recept na šumavský chléb recept na šumavský chleba šumavský chléb z domácí pekárny šumavská pekarna staré šumavské recepty recept sumavsky chleb bochník chleba chléb šumavský šumavský chléb - recept šumavský domácí chléb recept šumavský chleba jak upect chleba šumavský chléb z pekárny šumavský chleba z domácí pekárny šumavské pekarny chléb šumava recept

Suroviny: mléko, ocet, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, droždí sušené, semínka slunečnicová, kmín celý, česnek, brambory

TopRecepty.cz

Šumavský bochník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOg7