Šumavský bochník

Jana Remkova Kuchařka:

Domácí pekárna 15 názorů

59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

380 ml mléka
lžíce octa
2 lžičky soli
lžička cukru
360 g hladké mouky
140 g chlebové mouky
75 g celozrnné žitné mouky
75 g celozrnné pšeničné mouky
2 lžičky sušeného droždí
slunečnicová semínka
lžička kmínu
2 stroužky česneku
1 uvařený a rozmačkaný brambor
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí, jak je napsáno, program Klasik, kůrka střední, velikost větší.

  2. Po pípnutí přidáme semínka a česnek.

Poznámka

Recept mám od kamarádky své dcery.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Šumavský bochník

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Blesik: no, to nevím, každopádně soli můžeš dát i víc.;-)

    Odpovědět

  • Blesik Blesik(neregistrovaný)

    Ahojky, koupila jsem si prvně pekárnu a do 1. chleba dala lžičku a půl soli. Nebyl vůbec slaný, tak mne napadlo, jestli tou lžičkou nemysleli odměrku?

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Zdenka1 tak to mám frakt radost:-):-K

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Jani, to víš, že ano:-))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    : Zdenka1 a chutnal?

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Jani, dovolila jsem si přidat fotku a posílám bodík.

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Vypadá suprově ukládám do oblíbených,koukám jak se rychle učíš bez pečky už ani ránu vid?:-);-):-)):yes:

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    bodík ode mě !:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Cháááá, ty jsi jako já, mě manžel zase nechává všechny patky, taky kůrky miluju a nechávám si je taky nakonec jako lahůdku- přesně jako Láďa:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, Bibi, abych ti pravdu řekla, zrovna tady u toho chleba, nevím, proč mne napadlo, udělat si jen těsto a upéct ho v troubě. Jakou by jako měl kůrku z trouby, protože už tahle, z pekárny je strašně skvělá. Láďa si ji vždycky nechává nakonec a já, když se otočil, jsem mu ji snědla!:-!:-)):-D:-))

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, klobouk dolů, ty už s tou pekárnou zacházíš, jak se svojí starou známou a čím dál lépe;-) tady vidíš o co přicházím bez pekárny, bééé,bééé;-( Ale bodíka ti dát prostě musím:yes:

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Ten se ti opravdu povedl :-!:yes::yes::-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, teď, když vychladnul, musím říct, že je opravdu moc dobrý:-p. Přítel si ukrojil takový kvádr:-D, že jsem nevěřila, že to může sníst a snědl, jako by se nechumelilo. Já jsem si dala půl toho krajíce s máslem a rajčátkem a fakt musím sama sebe pochválit:-D:-)), nebo, že by pekárnu?;-)

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Hezej chlebík Jani a vyzkouším ho už proto, že je ze Šumavy jako já. Bodík je Tvůj:-))

    Odpovědět

  • Pejli Pejli

    vypadá na pohodu a svěží :-D

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo