Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,85 g |
Tuky | 10,75 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 405,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Moje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Nejnovější recepty
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 12 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mini Pavlova
MichaelaM před 3 minutami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 7 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 9 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 11 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 12 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 14 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 14 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 16 hodinami
Květákové placičky
Linova před 16 hodinami
Tématické fráze:
babiččin bramborový chléb,
bramborový chleba z domácí pekárny,
babiccin chleb s bramborou,
bramborový bochník chleba,
babiččin bramborák,
pekarnomanie nejlepsi domaci chleba,
rozkvas v teple,
babiccin bramborovy chleba
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
brambory,
kmín celý,
sůl,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (6)
magdalenka: brambory drží chleba délé vláčným, i za to je mám ráda. Zároveň jsou to ale potvory zákeřné, protože kynoucí těsto řídne a musím s tím počítat už tehdy, když zadělávám. Něco za něco