Kapustový bochník
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
Tuky | 120,44 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 303,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2013 19:26
4. 12. 2013 17:04
4. 12. 2013 08:23
3. 12. 2013 23:03
3. 12. 2013 21:59
3. 12. 2013 21:23
3. 12. 2013 20:52
3. 12. 2013 20:16
3. 12. 2013 18:12
3. 12. 2013 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 21 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 43 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: květákový mozeček fotopostup vepřové hody moderní, recepty
Suroviny: kapusta, cibule, slanina uzená, houby sušené, kmín celý, sůl, pepř, rýže, vejce, hrášek, kukuřice, sýr nastrouhaný
Kapustový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5oE
10 názorů