Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 007 kJ / 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,73 g |
| Tuky | 45,38 g |
| Vláknina | 9,95 g |
| Cholesterol | 509 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Moje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 46 minutami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 2 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 3 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 4 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 5 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
šlehaná sekaná recept,
kuřecí sekaná,
slehana sekana,
kuřecí sekaná recepty,
jemna sekana,
kuřecí sekaná recept,
recept na šlehanou sekanou,
sekaná recept,
šlehaná sekaná pečení,
recepty ze slehane sekane,
jemná sekana recept,
domácí šlehaná sekaná,
šlehaná sekaná doba peceni,
nejlepší kuřecí sekaná,
domaci slehana sekaná recept,
sekaná z mletého kuřecího masa,
sekana z kuřecího z mletého masa,
domaci slehana sekana-recept,
kuřecí jarní sekaná,
kuře recepty
Suroviny:
maso kuřecí mleté,
smetana na vaření,
vejce,
česnek,
pepř,
majoránka,
solamyl,
houby,
cibulka jarní,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (14)
No, rcp je dost nešťastně psaný...
Alobal je asi proto, že aby se maso nevařilo ve vodě.
"Vzniklou šťávu z alobalu nalijeme zpět k sekané do pekáčku."