Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Coca-colový koláč s pomerančovou kůrou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 438 kJ /
4 646 kcal
Bílkoviny85,98 g
Tuky199,04 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 543 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy559,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přišleháme máslo, pak přimícháme rum, coca-colu a vmícháme mouku smíchanou s kakaem a kypřícím práškem. Nakonec do těsta přimícháme kandovanou pomerančovou kůru. Těsto nalijeme do menšího pekáčku vyloženého pečícím papírem a ve vyhřáté troubě pečeme při 180°C asi 30 minut. Krok 2: Do kastrůlku dáme máslo, když se začne rozpouštět, přidáme ostatní ingredience a vymícháme hladkou polevu. Kastrůlek včas vypneme, poleva se nesmí začít vařit, jinak by se srazila. Horkou polevu natřeme na ještě teplý koláč a necháme dobře vychladit.
Ozdobíme podle chuti a podáváme.

Zveřejněno 15. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ko9z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ko9z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dort z cocacoly, koláč z cocacoly, cocacolový koláč, annabel langbein recepty, perník z cocacoly, cocacolovy dorty, coca colové řezy recept, koláč s cocacoly, recepty s cocacoly, perník s coca cola, perník z coca-cola, perník z coly recept, pečivo s cocacolou, koláč z cocacoly a mouky, čokoládový dort podle annabel langbein, recepty annabel langbein, recepty annabel langbein - čokoládový koláč, recepty spomerancovou kurou, dort z cocacoly a kakaa, cukrovi s pomerancovou kurou

Suroviny:
vejce, cukr krupice, máslo, rum, coca cola, kakao, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kůra pomerančová kandovaná, máslo, cukr moučkový, kakao, kůra pomerančová sušená, rum

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu