Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 168 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,62 g |
Tuky | 77,93 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 292,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqMx
Moje poznámka
Vídeňský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqMx
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 9 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 13 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 13 hodinami
Tématické fráze:
vídeňský knedlík,
vídeňský knedlík recept,
videnske knedliky,
recepty vídeňský knedlík,
pravý vídeňský knedlík,
recept na vídeňský knedlík,
vidensky knedliky,
vídeňský knedlík top recepty,
vídeňské knedle,
knedlíky vídenské,
videnske knedliky recept,
viedenský knedlík,
knedlík vídeňský,
vídeňský knedlík,
bavorské žemlové knedlíky,
vidensky knendlik,
videnskyknedlik,
vydensky knedlik,
vídenský knedlík recepty,
recept na vídeňské knedlíky
Suroviny:
houska,
máslo,
vejce,
žloutek,
mléko,
cibule,
petrželka,
mouka hrubá,
máslo,
mléko,
pepř,
květ muškátový
Komentáře (36)
Ale chtěla jsem spíše poukázat na to, že autorka v komentáři píše "Skutočne nie je jedno, čo, koľko a ako do neho dáš." a přitom se tím sama neřídí.
Měl by si uvědomit, že ho nepíše pro sebe, ale i pro někoho, kdo ten pokrm bude vařit poprvé a nemá žádné zkušenosti.
Je nutné, aby u každého tvého receptu bylo 11 fotek fotopostupu? A také si myslím, že tvoje recepty by byly spíše přínosem pro slovenské Toprecepty, spousta tvých receptů je téměř totožných s podobnými recepty a na slovenských nejsou, takže zastávám názor jako některé zdejší uživatelky, že tady stačí pouze vložit fotku k podobnému receptu.
Myslím si, že Toprecety SK by tvoje recepty vstřícně přivítaly, ty totiž tak rozjeté jako české ještě nejsou.
Nie som profesionálny kuchár, takže môžem mať a určite mám značné medzery.