Sírovec v trojobalu
Sírovec žlutooranžový je znám také jako choroš a je dost opomíjenou houbou. Přitom má jemnou chuť a vůni. Jeho příprava není nijak složitá. Mladé plodnice jsou vhodné zejména na řízky, jako v tomto receptu, nebo také na guláš.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Moje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
sírovec recepty,
houba sírovec recepty,
sýrovec,
sírovec,
sírovec žlutooranžový recepty,
jak upravit sírovec,
houba sírovec recept guláš,
sírovec recept,
sírovec žlutooranžový recept,
houba sírovec,
sirovec obecny,
sírovec žlutooranžový guláš,
smaženy sirovec,
sýrovec recepty,
jak upravit houbu sirovec,
sírovec řízky,
sírovec uprava,
recept na sirovec,
syrovec obecný,
smazeny syrovec
Suroviny:
sírovec,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)