Jahodová zmrzlinka
Osvěžující a krémová jahodová zmrzlina je skvělou volbou pro horké dny i letní dezert po obědě. Sladké jahody se zakysanou smetanou tvoří dokonale vyváženou chuť, kterou si zamilujete už po první lžičce. Připravíte i bez zmrzlinovače.
Postup přípravy
a cukr moučka s citronovou šťávou. Krok 4: Promícháme. Krok 5: Dáme zmrazit.
Zveřejněno 9. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Moje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 9 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 28 minutami
Těsto na pizzu
Mon17 před 58 minutami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 1 hodinou
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 2 hodinami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 3 hodinami
Maminčiny palačinky
kimlo před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 4 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 5 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí zmrzlina z kysane smetany,
jak zmrazit jahody,
zmrzlina z kysane smetany,
dělat zagorku,
jahodová zmrzka,
jogurt zmrazit,
da se jogurt zmrazit,
nedělej zagorku,
studená kuchyně recepty,
jahodová zmrzlina se smetanou,
jahodové,
co znamená dělat zagorku,
da se zmrazit slehacka,
jahodová zmrzlina s kysanou smetanou,
co je to dělat zagorku,
jahodova zmrzka recept,
jahodová omáčka ke zmrzlině,
zmrzliny stroj,
recepty studená kuchyne:,
zmrzlina z kysanou smetanou
Suroviny:
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
jogurt,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
jahody čerstvé
Komentáře (18)
I já si s postupem dám tu práci a napíšu ho tak, aby ho pochpopili i začátečníci, tak proč by si s tím neměl dát tu práci každý autor receptu!!!
Recepty je třeba popsat podrobně, nechodí sem jen zkušené kuchařky