Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 818 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vložte kusy avokáda a vidličkou je rozmačkejte na pastu, ve které však nechejte malé kousky. Pasta by neměla být zcela hladká. Poté jen přidejte všechny ostatní suroviny a s avokádovou pastou je důkladně promíchejte. Guacamole je hotové.
Krok 2: Ačokču v jedné třetině přeřízneme, vydlabeme vnitřek a plníme guacamole.
Zveřejněno 9. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná guacamole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzo0
Moje poznámka
Ačokča plněná guacamole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzo0
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 29 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 7 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
jak zamrazit ačokču,
jak spotřebovat ačokča,
akokča top recepty,
ačokča pasta recept,
ačokča,
acokca nejlepší recepty,
recept z ačokči,
kdy je zralá ačokča,
ačokča recept,
zamražení ačokči,
jak zamrazit avokádo
Suroviny:
ačokča,
avokádo,
česnek,
cibule,
rajče cherry,
limetka,
koriandr čerstvý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)